پزشکیان: باید اختلافات را حل کنیم یک وزیر هفته آینده به مجلس می‌رود/ کدام نمایندگان او را احضار کرده‌اند؟ شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه بر اثر آتش‌سوزی عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی است پزشکیان: بجای تغییر افراد باید راه حل مشکلات را پیدا کرد تسریع در روند اجرای طرح بازگشت اتباع غیر مجاز رئیس جمهور به شرق استان تهران می‌رود عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام قائم‌پناه: پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده

ادعای ترامپ درباره سرنگونی پهپاد ایران از سر ناتوانی است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره ادعای نیروی نظامی آمریکا درباره سرنگونی پهپاد ایرانی گفت: آمریکا برای اینکه پاسخی برای ناکامی‌هایش داشته باشد به نشر اکاذیب روی آورده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی حسینی درباره ادعای رئیس‌جمهور آمریکا درباره سرنگونی پهپاد ایرانی در آب‌های خلیج فارس گفت: همانگونه که مشاهده کردید مقام‌های کشور و نظامیان این ادعا را رد کردند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی عنوان کرد: باید گفت این گفته‌های رئیس‌جمهور آمریکا از سر ناتوانی است.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها در پی ناکامی‌های مکرری که در منطقه نصیب‌شان شده سعی می‌کنند به گونه‌ای با فرافکنی این شکست‌ها را از میان بردارند.

 

وی ادامه داد: به خاطر رفتار غلط نظامیان ایالات متحده در منطقه چنین اخبار کذبی را از سوی مقام‌های این کشور می‌شنویم تا ناکامی‌هایشان را جبران کنند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه مطرح کردن چنین ادعاهایی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا برای این است که به خاطر عملکرد ضعیف پاسخگوی مردمش باشد، گفت: سران ایالات متحده با نشر چنین اکاذیبی سعی دارند فضای روانی داخل کشور ما را تحت تاثیر قرار دهند و احساسات مردم را جریحه‌دار کنند.

 

وی یادآور شد: سقوط پهپاد پیشرفته آمریکایی باعث غرور ملی شد و همه مردم از این اقدام حمایت کردند و مشاهده کردیم که برعکس آمریکایی‌ها زیر سوال رفتند.

 

نقوی‌حسینی تاکید کرد: این نوع دروغ‌پردازی‌ها برای این است که روی فضای روانی تاثیر بگذارند و در این فضا عملکردهای ضعیف‌شان را پنهان کنند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند ناکامی‌های خود را جبران کنند و با نشر این گونه اکاذیب توازن روانی برای خودشان ایجاد کنند.

 

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار